2004

2005

2006

S-a infiintat societatea comerciala Huning Trade SRL cu activitate initiala de import si distributie nationala cu feronerie pentru porti , acest profil a ramas in continuare produsul de baza a firmei noastre.

Am introdus in gama noastra de produse automatizarile pentru usi automate colaborand cu DORMA Germania liderul segmentului de profil.

Datorita cererii tot mai mari pe segmentul de automatizari rezidentiale si industriale am inceput importarea si distributia nationala cu produsele de GFA Elektromaten Germania lider incontestatbil pe acest domeniu.

2007

2012

Completam gama noastra de produse cu usile sectionale rezidentiale si industriale.

Am devenit importatorul oficial pentru produsele Roger Technolgy Italia un producator i ambitios in domeniul automatizarilor.

Cu ajutorul automatizarilor si feroneriilor de inalta performanta am reusit n zece ani un parteneriat cu peste 300 de firme in domeniul distributiei nationale.

gatesware

and motion

ROLE ZINCATE

SINA  APLICATA

SINA  INGROPATA

GHIDAJ SUPERIOR

ROLA ZINCATA

ROLA TEFLON

OPRITOR

AUTOPORTANTE INFO

>

off-road

amatori

TRANSILVANIA 4 AFRICA

The Great Africa Run, cum i se mai spune, este cel mai renumit si mai mare raliu off-road pentru amatori din lume, cu scop caritabil, in care spiritul de competitie si aventura sunt la cote maxime. Destinatia sa finala este in fiecare an o tara din Africa de Vest.

COMPETITIE

AVENTURA

OFF-ROAD

EXPERIENTA

CARITABIL

AUTOMATIZARI INFO

>

huning

experience

TRANSILVANIA 4 AFRICA

HUNINGTRADE INFO

>

 INFO

AUTOPORTANTE

AUTOMATIZARI

©2004 - 2014 Copyright Huning Trade SRL. Toate drepturile sunt rezervate.